Trajecten:

  • Allemaal “klachten” of “problemen” die wellicht al een tijdje in je lijf zitten, waardoor 1 sessie meestal niet zal volstaan. Daarom bied ik deze aan in verschillende trajecten. Bij trajecten pas ik ook verschillende methoden tegelijk toe. Ik begeleid je doorheen je traject en indien nodig kan ik je ook doorverwijzen naar andere alternatieve of reguliere diensten die je kunnen ondersteunen in dit traject.

Traject: Verslavingen

Bij verslavingen werk ik met NESI, Bachbloesems en ook wat stoere wilskracht uiteraard.

Via een NEI protocol ga je eerst de verslaving accepteren om ze dan met een ander NEI protocol aan te pakken= NESI

Het aantal behandelingen is voor iedereen verschillend. Maar met jouw inzet en toewijding geraken we al heel ver! 

Om de 3 weken plannen we een afspraak in. En gaan we aan de slag rond jouw verslaving.

Meld steeds op je eerste afspraak dat je komt voor Traject Verslavingen.

Als je een traject volgt, is dit op het einde van de rit goedkoper dan dat je telkens komt voor losse sessies.


Traject: Gewicht verliezen

Ik ga bij jou aan de slag met enkele NEI protocollen en jij komt hier met een gezonde portie wilskracht. 

Ook stel ik voor jou een voedingslijst samen. Het is nodig om je gedurende 3 maanden aan deze lijst te houden. Deze geeft weer of het voedingsmiddel een positieve, negatieve of neutrale invloed heeft op je gezondheid betreffende gewicht verliezen. 

Niet alle voedingsmiddelen staan op de lijst, geef me gerust een seintje als je een vraag hebt over een ontbrekend voedingsmiddel.

Het gewicht verliezen komt bij de één sneller op gang dan bij de ander. Dus geef ik mee als boodschap: Heb geduld! 

Gelieve op je eerste afspraak te melden dat je komt voor dit traject.

Traject: Tics

Ik ga bij Tics aan de slag met NEI, Bachbloesems en Psych-K

Via het NEI protocol ga ik bij jou opzoek naar wat er aan de oorsprong ligt van deze tic en welke blokkades ervoor zorgen dat jij deze tic blijft hebben.

Hoe langer je deze tic al hebt, des te langer het duurt voor hij helemaal zal verdwijnen. En uiteraard moet je nu ook bewuster omgaan met je tic. Dus jezelf er soms op wijzen dat het niet mag, is zeker in het begin nodig.

Houdt er rekening mee dat je toch minstens een 3 à 4 tal sessies nodig zal hebben.

Ik heb reeds enkele goede resultaten behaald bij nagelbijters, daarom dat ik ook dit traject meeneem in mijn bundel.

Gelieve op je eerste afspraak te melden dat je komt voor dit traject.

Traject: Leerstoornissen

Heb jij of één van je kinderen last van faalangst, concentratiestoornissen, examenstress, dyslexie,…

Ik kijk eerst na of ik het probleem waar jij of jouw kind mee kampt kan aanpakken met NEI. Zo ja, dan ga ik dus aan de slag met een aantal sessies NEI in combinatie met een Bachbloesem en PSYCH-K als extra ondersteuning.

Afhankelijk van de klacht of vraag waarmee je komt zal je toch wel een paar sessies nodig hebben. Ik raad je aan om te starten met 4 sessie. Indien nodig kunnen we nadien nog enkele sessies toevoegen aan dit traject.

Gelieve op je eerste afspraak te melden dat je komt voor dit traject.

Traject: Allergieën

Via de Integra methode ga ik opzoek naar de allergenen die ervoor zorgen dat jij je niet goed voelt. Eens ik die gevonden heb, ga ik aan de slag met NEI om deze allergie weg te werken. Mogelijks in combinatie met een voedingssupplement of homeopathische granulen.

Bij voedselallergieën of – intoleranties pas ik ook de Quantum Healing Energy methode toe. Ik raad je aan om te starten met 3 à 4 sessies, indien nodig plannen we nadien nog extra sessies toe aan je traject.

Ik denk hierbij aan een allergie voor pollen, huisdieren, voedselintoleranties, …

Gelieve op je eerste afspraak te melden dat je komt voor dit traject.


Traject: Huisdieren

Heb je een oudere hond of kat geadopteerd of een hond uit het buitenland? Of…

Als je niet weet wat het dier heeft mee gemaakt vooraf, is het soms moeilijk om hem de juiste begeleiding te bieden. Deze honden kunnen soms angstig blijven of agressieve trekjes vertonen op de meest onverwachte momenten. 

Het feit dat jij je dier niet vertrouwd, kan ook spiegelen naar het dier waardoor hij onbetrouwbaar lijkt.

Dus ook bij huisdieren kan je aan de slag met een traject. We bundelen NEI, Bachbloesems en misschien nog andere methodes samen om tot een goed resultaat te komen. Bij huisdieren duurt het wel wat langer t.o.v. mensen eer we resultaat merken. Ze kunnen het nl. niet vertellen. 

Bij dieren werken we steeds aan huis. Check vooraf even via sms, Whatsapp of email of de afstand voor mij mogelijk is!

Gelieve op de eerste afspraak te melden dat je voor dit traject kiest.

Traject: Kinderwens

Vrouwen die erop gebrand zijn zwanger te worden, krijgen vaak de wijze raad om niet te stressen of zich er te hard op te focussen. Het is zelfs bevestigt door de wetenschap dat stresshormonen je kinderwens saboteren door het risico op onvruchtbaarheid te verdubbelen. Met NEI kan ik werken op deze stressfactoren en kunnen we er samen voor zorgen dat dit niet meer in de weg zal zitten bij je kinderwens.

Het is raadzaam om 1 sessie te nemen om de 2 à 3 weken. En we starten met een reeks van 4 sessies. Om dan even het resultaat af te wachten. 

Samen met NEI zetten we ook Bachbloesems, Psych-K en (indien nodig) een homeopatisch middel in.

Gelieve op je eerste afspraak duidelijk te melden dat je komt voor dit traject.

Traject: Slapen

Een slechte nachtrust brengt veel gevolgen met zich mee. Het zorgt voor slechte concentratie, slecht humeur, trager helen van wonden of ziekte, etc. 

Indien u reeds gestart bent met slaapmedicatie, kunnen we er ook samen aan werken om deze af te bouwen en stop te zetten.

Met de combinatie van verschillende technieken die ik aanbied, kan ik er dus voor zorgen dat u beter gaat slapen of zelfs heel goed gaat slapen (zonder medicatiegebruik).

We beginnen met een reeks van 4 sessies en kijken erna wat nog nodig en mogeijk is.

Gelieve op je eerste afspraak te melden dat je komt voor dit traject.


Traject: Spiegelen

Tussen alle wezens (mensen en dieren) die met elkaar te maken hebben, lopen verbindingskoorden. Door die koorden wordt energie uitgewisseld. Communicatie, emoties, ziekten: alles is energie en wordt via deze lijnen uitgewisseld. Soms zijn deze koorden tijdelijk van aard (bij een korte ontmoeting) en soms zijn ze permanent (bij een langere “relatie” met elkaar).

Ook tussen jou en je dier lopen deze koorden. Ze verbinden jullie zielen met elkaar op allerlei niveaus en wisselen zo energie met elkaar uit. Hoe inniger de relatie, hoe dikker het koord, hoe groter de spiegel.

Het risico is daarbij wel dat het dier kan worden overspoeld door onze emoties (lees energie) en daadwerkelijk ook klachten kan gaan vertonen. Wanneer dit gebeurt, kan je in dit traject eraan werken om terug in een gezonde balans te komen. Ik behandel het baasje en het huisdier te samen in dit traject.

Gelieve op je eerste afspraak te melden dat je komt voor dit traject.

Traject: Chronische aandoening

Veel mensen met chronische aandoeningen komen na verloop van tijd & zeker bij blijvende onopgeloste klachten of bij het niet vinden van de juiste diagnose terecht in een negatieve spiraal. Met NEI en Bachbloessems en nog een paar andere technieken kunnen we deze ombuigen tot een positieve instelling betreffende het leven. Afhankelijk van de oorzaak van deze aandoening, kan ik met bepaalde technieken ook je (andere) klachten wegnemen.

Het is raadzaam om 1 sessie te nemen om de 3 à 4 weken. En we starten met een reeks van 4 sessies. Daarna bekijken we even hoe het met je gaat ondertussen.

Gelieve op je eerste afspraak duidelijk te melden dat je komt voor dit traject.


Traject: Angststoornissen

Iedereen is wel eens bang of angstig. Angst is een normale, gezonde reactie op een reële dreiging en zorgt ervoor dat je tijdelijk waakzamer bent. Het kan echter gebeuren dat deze gezonde angst “ongezond” wordt en je angstklachten of zelfs een angststoornis ontwikkelt.

Ik ga samen met je opzoek naar de oorzaken of oorsprong van je angsten & met een paar simpele technieken kunnen we deze aanpakken en doen verdwijnen. De ene angst is al wat langer aanwezig in je systeem dan de andere, daarom is het moeilijk in te schatten hoeveel sessies je nodig zal hebben. Ik adviseer je sowieso 3 sessies & de kans is groot dat dat voldoende zal zijn.

Gelieve op je eerste afspraak duidelijk te melden dat je komt voor dit traject.


Traject: Rouwen

Rouwen kan je doen om iemand dierbaar die je bent verloren door de dood, door scheiding of door verlies van werk. Deze laatst genoemde vormen van rouw worden vaak vergeten als men het over rouwen heeft. Iedereen rouwt op zijn eigen tempo en eigen manier, er is hier geen juiste manier of foute wijze voor & je kan er ook geen tijd opzetten.

Ik kan je rouw niet wegnemen, maar kan je wel ondersteunen in je rouwproces. Ik kan ervoor zorgen dat je sommige emoties beter kan plaatsen, wanneer deze eigenlijk hun oorsprong vinden in emotionele blokkades. Zoals boosheid of woede bij een verlies. Soms is deze heftiger aanwezig dan gedacht en begrijp je niet goed waar deze vandaan komt of wat je ermee moet.

Je kiest zelf hoeveel sessies je nodig hebt. Jij voelt het beste aan wanneer je voldoende rust in jezelf hebt teruggevonden.

Gelieve op je eerste afspraak duidelijk te melden dat je komt voor dit traject.


Alle bovenstaande trajecten zijn toepasbaar op mensen & dieren van alle leeftijden!!!