Wat brengt jouw IK uit balans?
Samen gaan wij op ontdekkingsreis op zoek naar wie jij bent. Op zoek naar wat jij nodig hebt om weer vol vertrouwen en in balans te zijn.

Of wat zorgt er voor dat je huisdier (plots) ongewenst of ander gedrag vertoont. Samen pluizen we uit, waar dit gedrag is ontstaan en wat we eraan kunnen doen, wat voor hem de gepaste oplossing is.

Alle therapieën mag je combineren met je huidige reguliere therapieën en medicatie. De werking van deze of uw therapie wordt niet minder hierdoor en geeft ook geen bijwerkingen/neveneffecten.

BACHBLOESEMS

Bachbloesems helpen om negatieve gevoelens (bv.: jaloezie, angst, eenzaamheid, paniek, neerslachtigheid, verdriet,…) weer in harmonie en balans te brengen zodat men zich zowel geestelijk als lichamelijk ‘beter in zijn vel’ voelt. Het zijn vloeibare plantenextracten. Je kan er geen overdosis van nemen of eraan verslaafd raken, het is vrij van neveneffecten. Je kan ze ten alle tijden gebruiken, ook in combinatie met geneesmiddelen.

Prijs:

1 druppelflesje van 30 ml met daarin een Bachremedie samengesteld aan jouw noden of op jouw vraag gevuld of een bachconsult: 15€ 

NEI THERAPIE

NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

Als nei-therapeut kan ik op verschillende manieren informatie uit het onderbewustzijn halen. Er kan gewerkt worden met een biotensor, de O-ringtest of een andere spiertest. De manier van communiceren met het onderbewustzijn kun je vergelijken met een leugendetector-test. Als je iets zegt dat voor jou niet waar is, waar jij niet congruent mee bent, dan ontstaat er een kort moment van stress in je lichaam dat meetbaar is. De verschillende manieren van testen maken dit zichtbaar.

De biotensor is een bio-energetisch testapparaat en komt voort uit de wichelroede en de pendel. Het is een uiterst gevoelig en nauwkeurig meetinstrument. Bij het testen van een cliënt, worden energetische trillingen en functies waargenomen en vertaald naar ‘zwak’ of ‘sterk’, als het ware een ‘ja’ of ‘nee’.

De O-ring spiertest komt uit de toegepaste kinesiologie. De naam verwijst naar dr. Omura, de persoon die voor het eerst met deze spiertest ging werken en deze wereldkundig heeft gemaakt. Door vragen te stellen aan het onderbewustzijn van de cliënt en zijn/haar spierkracht te testen weet de NEI therapeut precies of het lichaam het met de vraag eens is of niet. Er zijn ook andere manieren van spiertesten, bijvoorbeeld door een arm in een bepaalde positie te houden (de spier wordt geactiveerd) en met lichte druk te testen of de spier sterk blijft of verzwakt.

Voorbeelden van klachten die we kunnen aanpakken met NEI:

Emotionele klachten: angstklachten, hyperventilatie, hechtingsproblematiek, bindings- en verlatingsstoornissen, slaapproblemen, somberheid, spanningen op het werk, in je relatie, thuis,… , stress, vermoeidheidsklachten, verslavingen, kinderwens, problemen rond intimiteit, jeugdtrauma’s, leerproblemen, ADHD en andere gedragsstoornissen …

Fysieke klachten: chronische ziekten, chronische ontstekingen, hoofdpijn, migraine, hooikoorts, allergieën, huidaandoeningen, klachten aan spieren/pezen/banden en gewrichten, maag/darmklachten, menstruatieklachten, nek/rugklachten, pijnklachten, reuma, vruchtbaarheidsklachten/stoornissen, trillende zenuw,…

Aantal behandelingen per klacht is verschillend. De ene is er met 1 sessie vanaf, de andere heeft er 3 à 4 nodig. Het is aan te raden om ongeveer 3 weken tussen 2 behandelingen voor dezelfde klacht in te laten.

Prijs:

  • Duurtijd sessie: max. anderhalf uur: 60€ (vanaf januari 2025 betaalt u 65€ per sessie)
  • NEI + SBF: Je krijgt 1 sessie NEI met aansluitend een sessie SBF: 85€

Indien een nabehandeling nodig is, is deze gratis.

Spiertesten aan de hand van de O-ring test:

SOUL BODY FUSION® vanaf 24/01/2022

Bij een Soul Body Fusion sessie® zit je, terwijl je contact hebt met een SBF-therapeut . Je kunt fysiek met elkaar in dezelfde ruimte zitten, maar het contact kan ook telefonisch of online zijn. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je, na het aanzetten van het proces door middel van de intentie die de therapeut vast blijft houden, 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit, komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam met allerlei mogelijke positieve effecten op bewustzijnsniveau en gezondheid.

Ook dieren kan je met deze methode behandelen.

Meer info volgt nog

www.JonetteCrowley.com – www.soulbodyfusion.nl

Prijs:

1 sessie (duurt 2 x 10 minuten): 35€.

HOMEOPATISCHE MIDDELEN EN VOEDINGSSUPLEMENTEN:

Deze kunnen mogelijks geadviseerd worden ter ondersteuning

  • Homeopatische granulen: Tussen 10€ en 30€
  • Voedingssuplementen die niet in de webshop staan: prijs afhankelijk van verdeler

————————————————————————————————————————————————————

Betaalmogelijkheden: Cash of via gsm Bankcontact app

————————————————————————————————————————————————————

*Vervoersonkosten bij consult aan huis:

  • Binnen Wuustwezel: gratis – buiten Wuustwezel: 5€ (binnen een straal van 18km)

Opmerking: Ik heb recent besloten (10 januari 2022) om enkel met NEI-therapie en Bachbloesems verder te gaan (+ SBF), aangezien ik hier 100% achter sta. Dit gevoel kreeg ik niet bij de andere therapieën die oorspronkelijk ook in mijn aanbod stonden.