Had jij mij 2 jaar geleden verteld dat ik ooit met energie zou gaan werken? Dan had ik je wellicht voor zot verklaard. 

“Euhm, dat is toch alleen voor van die zweverige typetjes” dacht ik. Tot ik zelf dus met energie aan de slag ging. Ik denk dat Verbena kruid er voor iets tussenzit… Verbena werd vroeger namelijk door de heksen gebruikt als kruid om het spirituele & energetische bij mensen aan te wakkeren. Net wat ik dus nodig had… Laat dit nu geen toeval zijn? Het is al jaren mijn lievelingskruid. Je kan er lekkere thee van maken, maar ook tal van andere recepten. Die zal je terug kunnen vinden bij Verbena Weetjes.

Doordat ik zelf ooit veel heb gehad aan NEI therapie, ben ik het zelf gaan leren. NEI heeft me destijds in toveren doen geloven. Ik vond geen andere manier om deze prachtige techniek te omschrijven. NEI kan je echt inzetten bij allerlei fysieke en emotionele klachten of andere levensvragen. Dankzij NEI stond ik plots weer een pak steviger in mijn schoenen, ik werkte aan mijn zelfzekerheid. Ook had ik veel baat bij NEI omtrent de rouw om mijn vader, deze techniek kan je helpen om dingen beter te verwerken, dus ook rouw. Het werkte wat verslavend omdat het op een gemakkelijke manier plots heel veel teweeg bracht; het rommeltje in mijn hoofd was op korte tijd opgeruimd. Bovendien is het ook een eenvoudige en leuke manier van therapie. Je hoeft niet heel de tijd te praten. 

Na de NEI opleiding volgde ik nog enkele leuke opleidingen en workshops zoals: Pendelen, Bachbloessems, Integra, Lambert Diagnosestelling en Quantum energy Healing. Ik heb de fijnste methoden eruit gepikt en geïntegreerd in mijn praktijk.

Bovenstaande gaat dus over mij (Sarah Elst). Een vrolijke jongedame uit Wuustwezel die door een vervelend rugprobleem plots op zoek moest naar een andere invulling van haar tijd. Na het volgen van enkele opleidingen zoals Seniorenconsulent, Referentiepersoon in de Palliatieve zorg en bedrijfsbeheer had ik een tijdelijke leuke job gevonden in het plaatselijke dienstencentrum. Werken met mensen is namelijk een passie van me. Helaas kon ik hier niet blijven en ging ik moedig opzoek naar iets anders. Toen besloot ik dus om iets te gaan doen op zelfstandige basis. Ik richtte een service- en evenementenbureau op voor de 40+ en organiseerde vele leuke activiteiten, zoals een fuif, speeddates, bingo’s, high tea’s,… . Maar toch was dit niet wat ik zocht… Daarom zocht ik verder. Zo kwam ik uit bij de NEI opleiding. Recentelijk werd deze opleiding in België gegeven en deze kans greep ik met 2 handen! 

Mijn vrije tijd vul ik verder op met mijn dieren. Ik heb een hele leuke jonge kat en een jonge puberhond in huis, mijn handen heb ik zo wel even vol! Maar het zorgt er wel voor dat ik op regelmatige basis een goede wandeling doe. Ik kan enorm genieten van een goede bos- of dorpswandeling. Bij mooi weer spendeer ik veel tijd in de tuin. Een beetje tuinieren of relaxen in mijn lounge. Ook terrassen met en bij vrienden is erg gezellig. Koken vind ik ook heel leuk, ik probeer regelmatig nieuwe dingen uit en let erop dat ik werk met gezonde en pure producten. Ik maak niet alleen eten op mijn fornuis, maar soms kan je me er ook vinden met allerlei andere brouwseltjes. Bijvoorbeeld als ik lippenbalsem en andere verzorgingsproducten maak, puur voor eigen gebruik of voor kerstkadootjes.