Extra

NIEUW!!!

Boek vanaf nu een “double date” in!

Wist je dat een dier maar 7 eigen hoofd-emoties kent? En dat alle andere emoties overgenomen zijn van de mens (meestal van de fokkers en later hun baasje)? Daarom is het eigenlijk aan te raden om zowel de hond of het paard als zijn baasje te behandelen, wil je 100% voorkomen dat je hond of paard hervalt in zijn klachten… . Daarom kan je vanaf nu een “double date” boeken. Dan behandel ik eerst de hond of het paard en aansluitend zijn baasje/berijder (of één van zen baasjes – let op het kan ook om de zoon/dochter van het baasje gaan (meestal iemand die ook close is met het dier), deze dient dan ook aanwezig te zijn & akkoord te gaan met een NEI-behandeling). Deze double date gebeurt steeds bij u thuis / de manege of standplaats paard. Bovendien kan deze sessie niet opgesplitst worden in 2 sessies of op verschillende momenten, dan dient u 2 gewone NEI-sessies te boeken. Zo een double date kost 100€ (max 2u30min) ipv 130€ .

PS: voor katten is zo een double date niet aan te raden, katten nemen niet zo gemakkelijk emoties over van hun baasje. Wanneer dit wel zo blijkt te zijn; vraag naar uw opties om misschien toch aansluitend over te gaan naar een extra sessie bij uzelf.

VAN TOEN TOT NU:

In juli 2018 waagde ik de sprong naar zelfstandig ondernemer…. Eerst met een totaal andere onderneming en sinds 2020 begon ik als NEI therapeut…een gok, een sprong in het diepe…Die niet waagt, niet wint?

Ondertussen zijn deze twee laatste jaren, twee zeer leerrijke jaren geworden. Je hebt wel een bepaalde theorie die je meekrijgt betreffende je vak. Maar er is zoveel verschil tussen theorie en praktijk. Ik heb zoveel bijgeleerd en blijf echt elke dag bijleren.  Het is niet simpel om van nul een eigen zaak uit de grond te stampen, laat staan met iets dat (bijna) niemand kent. Dat vraagt echt veel tijd, geduld en vooral veel toewijding! De ene periode heb ik de ene afspraak na de andere en sommige periodes, vnl. in de vakanties, is het erg rustig. Soms voel ik me moedeloos worden van deze stille periodes, maar toch, ik weet gewoon dat het goed komt. Ik geloof echt in wat ik doe en waarom ik het doe. Helpen is de rode draad in mijn leven, daar kan ik niet omheen. En NEI helpt echt! Het fijne is dat ik NEI ook op mezelf kan toepassen en op moeilijke momenten “NEI” ik mezelf terug vol goede moed, haha!

Elke cliënt is anders, elk resultaat is er één, maar ook steeds zo verschillend. De één is er met één sessie vanaf, de andere komt een keer of vier en soms wat later nog eens. En sommige komen af en toe eens langs: “het is weer eens tijd voor Sarah” zeggen ze dan. Het heeft allemaal te maken met de soort van klacht of probleem, hoe lang dit al aansleept & wat je eraan wil doen. Voorts maakt het niet uit of je een goede prater bent of niet, bij mij hoef je niet veel te vertellen. Dat maakt deze therapie vorm ook zo fijn! Sommige cliënten vertellen onmiddellijk resultaat te voelen en stappen met een opgelucht gevoel naar buiten; andere mensen merken pas resultaat na enkele weken. Ik kan op voorhand niet zeggen tot welke groep jij behoort, maar je zal het sowieso wel voelen of merken. Of soms merkt je omgeving het voor je op. Het grappige is dat zelfs mensen die er wat sceptisch tegenover staan, ook resultaat merken. In de eerste plaats zeggen ze dat het wellicht toeval is, maar later bekennen ze toch dat ze met de NEI goede resultaten boeken of het resultaat bij anderen gewaar worden. Je hoeft er dus niet altijd honderd procent achter te staan om naar mij te komen. Ikzelf ging ooit ook naar een NEI therapeut onder het mom van: Baat het niet, het schaadt ook niet….

NEI nog niet echt bekend, maar toch beginnen als maar meer reguliere therapeuten het belang van NEI te erkennen en hun cliënteel aan te moedigen om het te blijven doen. Het is een goede aanvulling op je reguliere therapie, alsook als losse therapie.

Ik behandel ook veel dieren met NEI en vind dit eigenlijk het aller prettigste, zeker omdat je hun resultaten echt kan waarnemen! Veel dieren zijn gebaat met 1 sessie, maar met hardnekkige allergieën heb ik gemerkt dat er vaak meerdere sessies nodig zijn, ook afhankelijk van de tijd dat ze er al mee rondlopen.

Heb je nog vragen, stel ze gerust via mail, bellen, sms of Whatsapp! Al mijn contactgegevens kan je vinden op mijn website!

WIE BEN IK?

Ik ben Sarah Elst, een spontane & vrolijke jongedame van 42 lentes jong uit Wuustwezel. Ik woon hier in een gezellig huisje met mijn 2 huisdieren. Mijn kat Brax is een stevige witte kater van 2 jaar en 3 maanden die binnen leeft & zich vaak uitleeft op mijn Engelse Cocker Spaniel Charlie van 2 en een half jaar. Beide supervrolijke dieren die voor flink wat leven in de brouwerij zorgen. Charlie zorgt er ook voor dat ik alle dagen een uurtje ga wandelen. Andere hobby’s zijn koken, buiten zitten op mijn eigen terras of bij de plaatselijke horeca, dagtrips, reisjes, uit eten gaan, omgaan met mijn vrienden, beetje tuinieren,… Daarbuiten werk ik dus ook nog een beetje bij als zelfstandige in bijberoep, zoals je hieronder kan lezen.

In 2012 zorgde een mislukte ingreep ervoor dat ik mijn werk als logistiek assistente in een WZC moest stopzetten. Ik belande op invaliditeit, men wist niet waarom mijn revalidatie zo slecht verliep. Dus daar stopte mijn zoektocht naar beterschap in de reguliere geneeskunde. Ondertussen bleef ik rondlopen met veel pijnklachten, dewelke steeds erger werden en er kwamen ook klachten bij. Mijn schildklier werd trager, mijn bijnieren produceerde te weinig cortisol, mijn darmen lagen helemaal overhoop…. Het leek van kwaad naar erger te gaan. Later ontdekte een andere specialist dat ik al 3 jaar rondliep met een chronische ontsteking op een wervel omdat er één bout verkeerd gepositioneerd was in mijn rug…vandaar dus al mijn klachten. Zo een ontsteking komt in je bloedbanen terecht en dus ook in al je organen. Ik hoef er geen tekening bij te maken… .

Voor die andere specialist dit ontdekte kwam ik via via ook terecht in de natuurgeneeskunde. Ik dacht: “baat het niet, het schaadt ook niet”. Men ontdekte stap voor stap wat er gaande was in mijn lichaam betreffende mijn organen. Dankzij verschillende therapieën maakte ik grote sprongen richting beterschap. Uiteindelijk kan ik zeggen dat ik dankzij een orthomoleculaire arts, een homeopathisch arts, een diëtiste, een osteopaat (die allergiettherapie uitvoert) en een NEI therapeut gered ben! Die NEI therapeut hielp me doorgaans het hele proces. Ik kwam er oorspronkelijk voor hulp bij afvallen; omdat een andere therapeut me vertelde dat mijn overgewicht vast zat op emotionele blokkades. Die NEI therapie was iets heel gemakkelijk… Ik moest er niet veel voor praten, slechts een paar simpele vraagjes beantwoorden. En toch wist ze te achterhalen waar bepaalde klachten hun oorzaak hadden en nam zee deze weg met een andere simpele techniek. Voor mij voelde dit aan als toveren! Ik stapte telkens met een brede glimlach en een gevoel van opluchting buiten…En dat wilde ik ook…ik wilde zelf leren toveren.

Ik werk als zelfstandige in bijberoep, want mijn invaliditeit is helaas blijvend. Ik ben ondertussen zelf NEI therapeut en heb de energetische praktijk: Verbena. Als grote dierenvriend heb ik dan ook besloten om de NEI zowel op mensen als op dieren uit te voeren!

Het kruid Verbena werd vroeger gebruikt om het energetische en spirituele aan te wakkeren! Nu wil het toeval lukken dat dat al heel mijn leven mijn lievelingskruid is! Dit kan geen toeval zijn!