Extra

WIE BEN IK?

Ik ben Sarah Elst, een spontane & vrolijke jongedame van 42 lentes jong uit Wuustwezel. Ik woon hier in een gezellig huisje met mijn 2 huisdieren. Mijn kat Brax is een stevige witte kater van 2 jaar en 3 maanden die binnen leeft & zich vaak uitleeft op mijn Engelse Cocker Spaniel Charlie van 2 en een half jaar. Beide supervrolijke dieren die voor flink wat leven in de brouwerij zorgen. Charlie zorgt er ook voor dat ik alle dagen een uurtje ga wandelen. Andere hobby’s zijn koken, buiten zitten op mijn eigen terras of bij de plaatselijke horeca, dagtrips, reisjes, uit eten gaan, omgaan met mijn vrienden, beetje tuinieren,… Daarbuiten werk ik dus ook nog een beetje bij als zelfstandige in bijberoep, zoals je hieronder kan lezen.

In 2012 zorgde een mislukte ingreep ervoor dat ik mijn werk als logistiek assistente in een WZC moest stopzetten. Ik belande op invaliditeit, men wist niet waarom mijn revalidatie zo slecht verliep. Dus daar stopte mijn zoektocht naar beterschap in de reguliere geneeskunde. Ondertussen bleef ik rondlopen met veel pijnklachten, dewelke steeds erger werden en er kwamen ook klachten bij. Mijn schildklier werd trager, mijn bijnieren produceerde te weinig cortisol, mijn darmen lagen helemaal overhoop…. Het leek van kwaad naar erger te gaan. Later ontdekte een andere specialist dat ik al 3 jaar rondliep met een chronische ontsteking op een wervel omdat er één bout verkeerd gepositioneerd was in mijn rug…vandaar dus al mijn klachten. Zo een ontsteking komt in je bloedbanen terecht en dus ook in al je organen. Ik hoef er geen tekening bij te maken… .

Voor die andere specialist dit ontdekte kwam ik via via ook terecht in de natuurgeneeskunde. Ik dacht: “baat het niet, het schaadt ook niet”. Men ontdekte stap voor stap wat er gaande was in mijn lichaam betreffende mijn organen. Dankzij verschillende therapieën maakte ik grote sprongen richting beterschap. Uiteindelijk kan ik zeggen dat ik dankzij een orthomoleculaire arts, een homeopathisch arts, een diëtiste, een osteopaat (die allergiettherapie uitvoert) en een NEI therapeut gered ben! Die NEI therapeut hielp me doorgaans het hele proces. Ik kwam er oorspronkelijk voor hulp bij afvallen; omdat een andere therapeut me vertelde dat mijn overgewicht vast zat op emotionele blokkades. Die NEI therapie was iets heel gemakkelijk… Ik moest er niet veel voor praten, slechts een paar simpele vraagjes beantwoorden. En toch wist ze te achterhalen waar bepaalde klachten hun oorzaak hadden en nam zee deze weg met een andere simpele techniek. Voor mij voelde dit aan als toveren! Ik stapte telkens met een brede glimlach en een gevoel van opluchting buiten…En dat wilde ik ook…ik wilde zelf leren toveren.

Ik werk als zelfstandige in bijberoep, want mijn invaliditeit is helaas blijvend. Ik ben ondertussen zelf NEI therapeut en heb de energetische praktijk: Verbena. Als grote dierenvriend heb ik dan ook besloten om de NEI zowel op mensen als op dieren uit te voeren!

Het kruid Verbena werd vroeger gebruikt om het energetische en spirituele aan te wakkeren! Nu wil het toeval lukken dat dat al heel mijn leven mijn lievelingskruid is! Dit kan geen toeval zijn!