Welkom

Alleen jij kan jezelf zijn,
niemand anders kan dit voor je doen

Alleen jij kan voor jezelf kiezen,
iemand anders kan jouw keuze niet maken

Alleen jij kan jezelf op nr 1 zetten,
niemand hoeft erbij

Alleen jij kan jezelf terug worden,
niet voor iemand anders, alleen voor jezelf

Groei naar de diepste jezelf en bloei het mooiste leven

Nei geeft je een duwtje in de rug om dat te bereiken
en ik reik mijn hand uit zolang als nodig.

Wie is Sarah?

Enkele jaren geleden startte ik mijn eigen NEI-praktijk. Ondertussen hebben de mensen hun weg naar mij gevonden & behandel ik allerlei soorten klachten/levensvragen. Het blijft gewoon heerlijk hoe mensen er steeds weer versteld van staan dat je met deze simpele NEI-techniek toch zoveel emotionele blokkades kan wegnemen/oplossen. De meeste vertellen ook steeds buiten te gaan met een opgelucht gevoel. Ook het feit dat ik mensen een beter gevoel kan geven, ze op weg help naar een goede gezondheid is voor mij een groot geschenk; hun stukjes geluk die ze hier vinden, maakt mij ook gelukkig! Dat is mijn grootste motivatie als NEI therapeut / coach.

Voorts ben ik een vrolijke spontane jongedame die ooit met wat emotionele en fysieke problemen kampte & daardoor in aanraking kwam met NEI. Door de snelle en geweldige resultaten die ik bij mijn therapeut behaalde, wilde ik ook heel graag kunnen “toveren”; zo voelde het voor mij. Vandaar mijn keuze om mij te laten omscholen tot Nei Therapeut. Tijdens de opleiding leerde ik dat je deze methode ook heel gemakkelijk kan toepassen op dieren. Hiervoor volgde ik nog wat extra bijscholingen en ondertussen heb ik een groot cliënteel aan honden en katten. Maar ook paarden of gelijk welk ander dierensoorten zijn te behandelen met NEI. Vanuit mijn huidige ervaringen kan ik ook vaak goed inschatten waar een bepaalde blokkade is ontstaan bij dieren & glunder ik nog steeds opnieuw bij een goed resultaat.

Buiten de praktijk kan je mij vaak in de natuur vinden. Ik hou enorm veel van wandelen. Ik heb een jonge Engelse Cocker Spaniel, Charlie, die ik alle dagen mee op stap neem. Ik geniet van buiten zijn & elk seizoen heeft zo zijn charmes. Voor mij is dit vaak ook een echt me-time momentje; even weg van alle zorgen. Voorts heb ik nog een leuke jonge kater te entertainen hier thuis. Ik kan echt lachen met hem, een heel brokje energie. Ik vertoef ook regelmatig in de tuin; rustig in de lounge met Charlie of een beetje in de tuin werken; snoeien, onkruid wieden, het gras afdoen. En uitstapjes allerhande of reisjes staan op mijn nummer één. Samen met mijn recente partner trek ik er vaak op uit om helemaal relaxed terug te komen, zodat ik er weer met veel energie kan invliegen!

Gezocht:

  • Mensen met eetstoornissen (Anorexia, Boulimia, eetbuistoornis,…) en mensen met zware depressie (liefst zonder medicatie) die graag eens NEI willen proberen om beter te worden / te genezen: Om mijn ervaring & kennis rond deze thema’s te verbreden zodat ik deze later in traject-vorm kan aanbieden. Deze sessies worden gespreid over een periode van 6 maanden (1 sessie per maand). Deze sessie(s) zijn uiteraard gratis; bij goede resultaten vraag ik enkel als ruil een review.

Bij interesse, gelieve mij een mailtje te sturen met je eventuele motivatie: praktijkverbena@gmail.com

 

Heb je nog vragen, stel ze gerust via mail, bellen, sms of Whatsapp! Al mijn contactgegevens kan je vinden op mijn website!